Tofi ProTecT -Illusion kunstskind

ILLUSION - Kunstskindet der tåler sprit

Illusion kunstskind der tåler sprit

Vi er glade for nu at kunne fortælle at den fantastiske kunstskind Illusion, nu er standard polstringen på Tofi Patientstolen. Udover de imponerende egenskaber, giver den en ekstra god komfort for din patient.

Illusion er en yderst stærk type kunstskind der har stræk på begge leder og derfor også blød og lækker. Den mest fantastiske egenskab denne nappa har, er dog at den uden problemer tåler aftørring med 75% spritopløsning, endda uden behov for eftertørring med vand. De fleste andre typer kunstskind tåler ikke sprit i denne opløsning, da det vil gøre skindet stift og det vil på sigt begynde at sprække. Derfor er det helt unikt og yderst egnet til brug i klinikker og på sygehuse fx. hvor krav til hygiejne er høje.

Illusion bærer også OEKO-tex mærkningen som betyder at der ikke anvendes sundhedsskadelige stoffer.

Illusion - et væld af farver

Illusion fås i mange utroligt flotte farver. Serien består af intet mindre end 41 farver! 

Det er selvfølgeligt op til den enkelte af beslutte hvilken farve man ønsker. Vi har udvalgt de farver ud som er særligt velegnet, og samlet 21 farver til farveprøver. De lyse, og derfor også sarte farver, er valgt fra pga. afsmitning fra især Jeans er et stort problem og det kan ikke fjernes igen. Derfor anbefaler vi at man vælger en mørkere farve hvor afsmitning ikke vil kunne ses. 

illusion farveprøve

Generelle anbefalinger

Farver kan ikke gengives 100% via en skærm. Derfor anbefaler vi at du kontakter os for at få tilsendt farveprøver før du vælger. På den måde kan du se hvad der passer bedst til dig og klinikken. Når du har besluttet dig for en farve, sender du blot farveprøven retur til os.