Information til sundhedssektoren

Brugerundersøgelse vedr. Patientstole

Vi sætter stor pris på din mening! Derfor vil det betyde meget for os hvis vi må låne 3-4 minutter af din tid, til at besvare spørgeskemaet herunder.

 

Brug menuen og LÆR LÆS meget mere om Tofistolen

Vi sælger til det offentlige i hele Danmark

Vi har gennem mange år solgt Tofistolen til statsautoriserede Fodterapeuter, fodplejere, offentlige klinikker, plejecentre, multifunktionsklinikker m.fl. Patientstolen er særligt egnet til klinikker inden for sundhedssektoren fordi den har mange anvendelsesmuligheder, er stærk og multifunktionel, med et unikt design der sikrer et højt hygiejneniveau. 

Hvad gør denne unikke danskproducerede patientstol så eftertragtet?

Tofi Patientstol anvendes som fodplejestol i fodterapien og i fodplejen. Den anvendes i forbindelse med fodpleje, sårbehandling og øvrig pleje på ambulatorier, plejecentre, klinikker mv. inden for sundhedssektoren.

Ergonomien er det helt store omdrejningspunkt på Tofistolen. Som behandler skal man have de bedste arbejdsbetingelser når man arbejder med en patientstol. Det er særligt vigtigt indenfor bariatri. Vi har designet Tofistolen med elektriske benstøtter, men også med el på rotationsbremsen. Det betyder; ingen besvær for behandleren, men vigtigst af alt; ingen uhensigtsmæssige arbejdsstillinger eller vrid. 

Med en fodplejestol som Tofistolen, får man markedets mest fleksible stol. Løftehøjden gør det muligt for behandleren at stå op under arbejdet, og stolen kan anvendes som briks/leje i forbindelse med fx anlæggelse af kateter eller andre typer af behandlinger der kræver at patienten ligger ned. Takket være et stort leje på rotationen, er det let at dreje stolen både med og uden belastning.

Udviklingen af et hygiejnisk design har været meget vigtigt for os. Udover at det enkle udseende gør patientstolen elegant og tidløs med det nordiske look, så opnår vi et resultat med meget få skidtsamlere. Vi har fjernet syninger, og rammer omkring polstringerne, så rengøringen er let og der ikke er grobund for bakterievækst. Derudover tåler polstringen på Tofistolen at blive tørret over med en 70% sprit opløsning.

Hvorfor gøre det svært, nå det kan gøres let.

Tofistolens styrker

 • Fleksible benstøtter giver let adgang til sårbehandling på fødder og ben
 • Kan indstilles til fuldt leje og er derfor egnet til fx, anlæggelse af kateter mv.
 • Kan anvendes til størstedelen af de bariatriske patienter
 • Løfter og holder til patienter op til 250kg.
 • Let indstigning for kørestolsbrugere
 • Tåler afspritning og er designet med hygiejne i fokus
 • Trådløs betjening – hygiejnevenligt og mindsker risiko for faldulykker
 • Den smalle ryg letter adgang til hoved og skulder
Tofi patientstol trådløs håndbetjening

Valg af benstøtter til din patientstol

Afhængig af hvilke typer  behandlinger der udføres på klinikken, kan det være en fordel med større benstøtter på patientstolen. Derfor kan du på en Tofistol vælge mellem de almindelige benstøtter, med mulighed for montering af forlængerpuder, og de store benstøtter som ses på billedet her til øverst.

Vi står altid klar med rådgivning, så tøv ikke med at skrive til os kontakt@bccteknik.dk eller ringe til os på tlf. 64 89 34 21

Vi tilbyder

 • 3 års garanti
 • Danskproduceret er lig med hurtig service hvis noget skulle gå i stykker
 • Mulighed for fast aftale om årligt service på patientstolen