Trådløs betjening af TOFI Patienstol

TRÅDLØS BETJENING

Betjening af Tofistolen foregår via trådløs hånd eller fodbetjening. At betjeningen af stolen foregår uden ledninger, gør at sikkerheden øges for både behandler og patient, da risiko for faldulykker minimeres.

Tofi patientstol trådløs håndbetjening

Med en trådløs håndbetjening med 8 funktioner, er fleksibel indstilling af stolen altid lige ved hånden. Håndbetjeningen har et ergonomisk design og en slidstærk overflade. 

 

 

Med en trådløs håndbetjening med 8 funktioner, er fleksibel indstilling af stolen altid lige ved hånden. Håndbetjeningen har et ergonomisk design og en slidstærk overflade. 

Tofistol håndbetjening trådløs

Tofi stålfod

Har du ikke lige en magnetisk overflade ved hånden i din indretning, så er det nu hjælp at hente. Foden her er lavet i rustfrit børstet stål, og leveres med en kraftig skumtape der kan monteres på de fleste overflader. Så kan du få din håndbetjening med magnet lige der hvor du ønsker det.

Foden måler h17xb11cm og fås både som højre og venstre.

Tofistol fodbetjening trådløs

Den trådløse fodbetjening er markedets mindste 7-funktions fodbetjening. Den er meget slidstærk og knapperne er særligt udvalgt på grund af deres styrke og gode holdbarhed. I midten er der placeret en indikator der blinker, når det er tiden at skifte batterierne.

Den trådløse fodbetjening er markedets mindste 7-funktions fodbetjening. Den er meget slidstærk og knapperne er særligt udvalgt på grund af deres styrke og gode holdbarhed. Der er i betjeningen monteret en højttaler der giver et lille bip, når det er tiden at skifte batterierne.

Med rygkontakten øges komforten for patienten og du har hænderne fri til arbejdet. Kontakten er trådløs og monteres nemt. Tilsluttes som de øvrige betjeninger. Se video ved at klikke nedenfor.

Tofistol patientstol rygkontakt

NYHED

Med rygkontakten øges komforten for patienten og du har hænderne fri til arbejdet. Kontakten monteres nemt og tilsluttes som de øvrige betjeninger.

Tofistol patientstol rygkontakt
Tofistol håndbetjening trådløs

Autorun er en funktion du kan anvende, hvis du ønsker at gemme bestemte positioner, der hurtigt kan genkaldes ved tryk på 2 knapper. Dette kan være en fordel hvis du dagligt anvender stolen i samme position flere gange. Du kan stadig finindstille stolens position i denne indstilling, men knappen ”alt op” får en anderledes funktion. Autorun kan anvendes både på hånd og fod betjening.